fejbekása

psziluett-illúziók

Erotika kisszótár hímeknek (2. rész)

anális szex: aki ennél próbálkozik, de ha kell, annál is elmegy

domina: gyűjtőfogalom, minden, ami az asszonyodra emlékeztet

ejakuláció: semmi különös, csak „magad adod”, vagy tájszólásban pontosítva „magod adod”

esemény utáni tabletta: nagy ivászatok másnapján használt fájdalomcsillapító. Az emlékek nem lesznek élénkebbek tőle, de legalább a fejed nem sajog annyira.

erekció: a férfiasság külső jeleivel negatív korrelációt mutató ágyéktáji állapot. Izompacsirták legnagyobb bánatára erre nem lehet gyúrni, és sajnos hiányában meg nem lehet k…, khmm…fúrni. Időskorban állítólag váratlan ünnepnapot jelez előre, kivéve, ha hajnali órában üti fel a fejét, mert akkor csak egyszerűen ki kell csoszogni a vécére.

félrelépés: más néven bokaficam, az az állapot, amikor az ízület és a csontvégek elcsúsznak egymástól. Az aktív sportolók egyes számú közellensége, s bár fájdalmas, általában a partner rosszabbul viseli. A félrelépés után mindig javallott néhány napos kihagyás és pihentetés. Ha duzzad és a mozgásban erős korlátozottság mutatkozik, akkor hagyni kell, hogy a nők kerekedjenek felül.

flört: így kell flekkent és sört kérni egy mozaikszóval, röviden

fogamzásgátlás: hmmm. A 90-es évek végén láttam a televízióban, amint a riporternő az udvarhelyi piacon a székely atyafi orra alá nyomja a mikrofont, s megkérdi tőle, hogy: „mi a véleménye a fogamzásgátlásról?”. Az öreg óbégatott egy kicsit, s azt felelte: „nem tudom, lelkem, nem vagyok én idevalósi”. Igaza volt, nem az ő baja.

fogamzáslátás: hanyag alkalmi szexuális együttlétek után kialakuló kínzó rémálom

frigiditás: amikor jégcsákánnyal kell megkapaszkodj a nő testén, ő meg az aktus alatt pontosan ki tudja számolni, hogy mennyi vízlepergető homlokzatfestékre lenne szükség a vakolathibák kijavításához.

G-pont: súlypont. A világ egyetlen olyan pontja, amelyikre ha rátapintasz, akkor mindenki elégedett, tökéletesen egyensúlyban tarthatóak a nemi erőviszonyok. Van valami köze a gravitációs gyorsuláshoz és az erőhöz is. Nem kell ennek megértéséhez haladó fizikusnak lenni, hiszen ha finoman dörzsölöd, akkor garantáltan csökken az ellenállás és padlóra küldöd a partnert. Egyelőre még nem gyártották le azt a térképet, amelyik pontosan behatárolja, hogy hol helyezkedik el. A GPS is tehetetlen. Tudósok szerint olyan, mint az elsüllyedt hetedik kontinens, mindenki hiszi, hogy létezik, de senki nem tudja pontosan, hogy hol.

guminő: egy nő, akihez tüdő kell, hogy a tied legyen, s nem farok. Persze, a tüdő nem azért, hogy túlordítsd. Suttoghatsz is hozzá, teljesen fölöslegesen. Nem azért, mert úgyis övé az utolsó szó, hiszen az első sem az övé. Nehéz mélyen a szemébe nézni, bírja a sörszagot, nincs narancsbőre, és utálja az akupunktúrát. Könnyen kezelhető, de nehezen felvállalható. Semmiképpen ne mutasd be a szüleidnek!

hímvessző: a vessző, ami a természet ajándékának tűnik, közben ezzel veri Isten a világot. Tehát nem bottal.

hüvely: az egyetlen savas közeg, amiben nem rozsdázik a kard.

ilyen nincs!: a szexuális aktus végén használt felkiáltás, amikor az ember rájön arra, hogy márpedig van olyan, hogy a gumi nem nyúlik, hanem szakad

impotencia: szóra sem érdemes, de rosszabb, mint a halál

jó volt?: nem értem a kérdést

Káma Szútra: az idegzsábák és becsípődések, ficamok, húzódások, zúzódások és egyéb balesetek szexuális úton történő terjedésének illusztrált nagykönyve. Sose próbáld kettesben, mindig legyen valaki, aki kibogoz benneteket. De ha szereted az extrém sportokat, akkor kettesben úgy próbáld, hogy a mobiltelefont is bevonjátok a szexuális játékokba, s partnered testének látható helyeire felírod filctollal a gyorsmentők telefonszámát.

kurva: ex-barátnő, aki egyébként egy normális nő, csak szóvá merte tenni a hibáidat

melltartó: a reinkarnációba vetett hit alapszövete. A feministák ismerték fel először, hogy ezek tulajdonképpen vászonból készült illetéktelen hímtenyerek. Így nem csoda, hogy az egyetlen mondatuk, amivel a férfiak szívébe belopták magukat, az a „le a melltartókkal!”. Minden férfi arról álmodozik, hogy a következő életében használt melltartó lesz. Nagyravágyó fantázia, de hát egyszer élünk, nem?

méret: férfiak között a „minden” kifejezés szinonimája. Brit tudósok megvizsgálták több nem brit tudóscsapat méretre vonatkozó kutatását, és kiderítették, hogy minél kisebb a tudóscsapat hím tagjainak szerszáma, annál nagyobb hajlandóságot mutatnak a dolog elbagatellizálására. Egy nem publikált, több rasszra kiterjedő, és többezres férfimintán végzett nemzetközi vizsgálat szerint azonban valóban nincs jelentősége a hímvessző méretének a hétköznapi élettevékenységek nagy hányadában. Mérettől függetlenül élvezni lehet a sört, focit, teniszt, úszást, nem zavar az autószerelésben, házépítésben, szemétlevitelben, olvasásban és zenehallgatásban. Csupán egyetlen területen volt bizonyítottan óriási a jelentősége, és ez nem egyéb, mint a nemi élet. A meglepő eredmény publikálását egyetlen rangos szaklap sem merte felvállalni.

mi jár a fejedben?: ilyet kérdezni egy férfitől olyan, mintha az ebtől megkérdeznéd, hogy gondolt-e már a csontra

mooost?: a leggyakoribb feminin reakció a legalkalmasabb pillanatban felkínált szexuális együttléthez. A pár ambivalensen éli meg a lehetőséget: míg a nők gyakran hangoztatják, hogy nem szeretnék elsietni, a férfiak úgy érzik, hogy már el is késtek. Gyerekes apák simán megértik a lényegét: ha ébren vannak a gyerkőcök, nem lehet, meg kell várni, amíg elalszanak, ha pedig alszanak, akkor nem lehet, hogy nehogy felébredjenek. Ilyenkor nézd meg inkább, hogy maradt-e még sör a hűtőszekrényben.

nehéz napok: ennek is helyet kell adni, hiszen van úgy, hogy anyósod néhány napra meglátogat

orális szex: nagyon figyelmes, előzékeny és udvarias szexuális magatartás olyan tömbházakban, ahol vékonyak a köztes falak. A jó szomszédság hálószoba-titka.

párkapcsolati probléma: multiszenzoriális rejtvény. Ember, tudod, van az a pár kapocs hátul a melltartón, amivel összeakasztják a pántokat, na,…azt kibontani olyan helyzetben, hogy nem látsz semmit a sötétben, átnyúlsz a lány hóna alatt, közben csókolózol és megpróbálod elképzelni, hogy hogyan is oldható meg a pánt, na, ez a manuális ügyesség és mentális reprezentáció tökéletes összhangja. A férfiagyat különösen leterheli az ilyen többszintes feladatvégzés, ezért a bicskád legyen kéznél!

penetráció: behatolás. Tarzan típusú szuperférfiaknál nem okoz gondot a partner réteges öltözködése, de a lúzerek bele kell kalkulálják az aktusba a vetkőzés-öltözés idejét is. Ez annyiban vigasztaló, hogy a nagyon korai magömlés idejét kitolja koraivá. A sikertelen behatolás leggyakoribb oka a „nem” szócska, ami köztudottan a leghatékonyabb orális fogamzásgátló is.

római szex: „amor” hátulról olvasva „roma”. Állítólag minden út Rómába vezet, de hátsó utakon csak az olajfák finom termékével szabad a belépés.

szemezgetés: egy teljesen új hóbort, hogy mikor megisszák az óbort, s új szőlő kerül a présbe, nem engednek nyelet a résbe, a szőlőt leszemezik, s a levét felvizezik

szexbomba: a világ legfurcsább biológiai fegyvere. Először is, furcsa az elnevezése, hiszen ő maga sosem robban, csak azok, akik tudomást vesznek róla. Minél távolabbinak tűnik, annál halálosabb, de ha ráfekszel, teljesen ártalmatlan. Nagyon hamar hatástalanítható, elég, ha ráveszed, hogy megszólaljon, ezért azt is szokták rá mondani, hogy megszólalásig szép.

szilikon: Made in China feliratú, tetszetős női testrészek. A szilikon implantátumokat viselő nők a modern kor agyagkatonái. Miután dekorációs szerepüket teljesítették, szelektív hulladékként tárolandóak.

szeméremajkak: a pár magasságbeli különbségének kifejezésére szolgáló fogalom. Azt jelenti, hogy a pár egyik tagjának a szemei csupán a másik tag ajkáig érnek. Amikor az egyikük annyira magas, hogy a csókolózáshoz a másiknak lábujjhegyről is nyújtógyakorlatokat kell végeznie, akkor azt mondják, hogy neméremajkak.

szerelem első látásra: lakótelepen élő férfiak délutáni időtöltése a garázsok környékén. Ha meglátnak egy autót, akkor azonnal hozzápiszkálnak, egy kicsit elrontják, hogy legyen min bütykölniük azután. Minél többen verődnek össze, annál nagyobb izgalommal nyúlnak a motorháztető alá, s a beszerelem-kiszerelem akció ilyenkor rendszerint késő estébe nyúlik. Az ilyen férfi mellett a nő arról álmodozik, hogy bárcsak négyütemű, de legalább kétütemű motor lenne ő is, akit folyton újra kell szettelni.

69: a 68-as után következő szimmetrikus természetes szám. Tisztára izgalmas.

2012/02/18 - Posted by | agyszaggató |

Még nincs hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s